KreAktiv- Event & friskvård

IMG_2814Sammanfattning av mig Kreativ entreprenör, projektledare & friskvårds konsult med ett brett kontaktnät inom näringslivet. Uppskattad för min förmåga att skapa värme och personlig omsorg både i affärsrelationer och evenemang. Mina styrkor ligger i att se både helhet och praktiska detaljer. Med mitt genuint starka intresse för friskvård motiveras jag av att inspirera människor till att hitta sin inre drivkraft och sitt bästa jag.

Bakgrund eventNär jag inte målar driver jag mitt företag KreAktiv. På uppdrag projektleder jag evenemang främst inom näringslivet där jag har lång erfarenhet. Under 10 år var jag ansvarig för Tidningen Chefs samtliga evenemang. Just nu jobbar jag med Pontus Schultz stiftelse för ett mänskligare näringsliv. Jag arrangerar deras årliga evenemang inom kärnfrågorna, Hållbarhet, Jämlikhet och Mångfald. Jag brinner för det personliga mötet. I dagens digitala värld skapar dessa möten en särskild energi – och det ger resultat. Kontakta mig om du behöver hjälp att projektleda ett evenemang

Fallskärmshoppning Under 12 år ägde och drev jag en Fallskärmshopparskola på Tullinge i Stockholm. Jag har jobbat med flera landslag och anordnat många event och tävlingar. För att nå högre nivåer inom denna sport krävs mycket mental träning. Jag har lärt mig att se förändringar och nya utmaningar i livet som något positivt så länge det handlar om att följa sitt inre. Jag har utvecklat en modig sida hos mig själv och lärt mig att ha stor tillit till min egen förmåga.

Friskvård- & Kostkonsult samt massör. Kost och friskvård har alltid varit en naturlig del i mitt liv. Jag anser att det hör ihop och tillsammans bidrar till att öka vår möjlighet till välbefinnande både för kropp och själ. Det är en fantastisk utmaning att få inspirera och stötta människor som vill göra positiva förändringar i sina liv. Jag jobbar med förebyggande friskvård, kost, träning och hälsoprofilbedömningar gentemot både företag och privatpersoner. Jag jobbar även som massör på Sthlm Physiqe St Eriksplan ett par dagar i veckan samt som företagsmassör på Feelgood. Det går även bra att boka massage i min ateljé. Hör av dig om du vill boka in massage så berättar jag mer.

Föreläsningar Jag är ute på företag och föreläser om kost och hälsa. Kontakta mig för mer information kring föreläsningar

UTBILDNINGAR
2016 Sverigehälsan- Friskvårds och kostkonsult med kognitiv inriktning
2016 Diplomerad massör
2016 HPI Certifiering i Hälsoprofilbedömning.
2009 Lange sales – Säljutbildning
2008 Chef – Ledarskapsutbildning
2006 Bergs School of Communication – Grafisk design och kommunikation
1994 Luftfartsverket – Hoppledarutbildning
1992 Svenska Fallskärmsförbundet – Fallskärmsutbildning ABCD-licens
1991 Spies – Reseledare/flygvärdinneutbildning, Mallorca

Signatur (1)

Kontakta mig gärna:
Linn Nyström
Epost nystrom_linn@hotmail.com
mobil 0738-393359
Hemsida www.linns-konst.se

Image001