MIN DRÖM Min mamma är lärare och konstnär, så under hela min uppväxt har det varit fritt fram att skapa, måla och utveckla den kreativa sidan.  Men det var inte fören i vuxen ålder som jag började måla och ta lektioner hos en konstnär på riktigt. Det mynnade ut i en resa till Irland och min första utställning. Efter ännu en inspirerande kreativ resa till ett slott i Frankrike tog jag äntligen itu med min dröm – Bytte akvarell mot akryl och större dukar.

TEKNIK, AKRYL, MIXED MEDIA Mina tavlor är oftast färgstarka, innehåller många lager färg och olika strukturer. Motiven varierar efter min känsla, mestadels en blandning av abstrakt och figurativt. Ofta hav, segel eller städer. Jag är i en ständig process och undersöker nyfiket hur konsten kan utvecklas med hjälp av olika material och strukturer. När jag släpper loss kreativiteten och låter tankarna bli fria så uppstår en gnista och det händer något på duken. Ofta blir jag då stående i timmar framför staffliet. Min inspiration kommer mestadels från naturen och havet. Jag har en förkärlek för strukturer, kontraster och ljus.

KERAMISKA SMYCKEN Smyckena gör jag i keramik. Här jobbar jag gärna med lite rustikare material och platinerar i guld.

TÅRTOR Jag skapar roliga och annorlunda tårtor på beställning.

UTSTÄLLNINGAR Danderyds konstrunda 2017. EGF 2016. Enebybergs bibliotek 2016. Galleri Baginski, Danderyd 2016. Danderyds konstrunda 2015. Mörbybadet 2015. Danderyds konstrunda 2013. Rådhuset, Öregrund 2013. Rådhuset, Öregrund 2012. Marianne Chayet, Irland 2008.

här finns mitt Tavelgalleri